Terugblik

28 maart 2022 09:08

Gisteren hebben we de zestig van Texel gelopen. Wat een eind zeg! Al die weken van training hebben echt wel hun waarde bewezen maar als je dan eenmaal echt zo ver gaat lopen is het toch wel een dingetje. We zijn beiden nog wel even stuk gegaan ergens tegen het eind maar konden ons goed herpakken. Nu mogen we terugkijken op een mooie prestatie.

We hebben zo genoten! Het weer was prachtig, de wind viel mee qua kracht en blies de tweede helft in de rug. Het eiland is ontzettend mooi en we hebben er van alles van gezien. De route voerde over het strand, door natuurgebied, de duinen, langs de vuurtoren en de haven...

We waren erg blij dat we onze vrouwen mee hadden genomen, die zorgden voor de broodnodige support op een aantal punten langs de route en fietsten het laatste stuk met ons mee!

Het was erg gaaf om deze activiteit te combineren met een sponsoractie voor Oekraïne. We hebben echt gemerkt dat iedereen ontzettend met ons meeleefde. Collega's, familie en vrienden. We willen hier iedereen ontzettend bedanken voor de support en alle donaties!

Op dit moment staat de teller op maar liefst €3175,- ! Wat een mooie opbrengst, we zijn er erg van onder de indruk en dankbaar voor.

Fijn dat jullie allemaal zo hebben meegeleefd, het was een mooie ervaring.

Hartelijke groet, Maarten Jan en Pieter